Kwaliteit, service en goede prijzen

Dat staat bij ons op nummer 1

Over het bedrijf

Keuken & Bad Totaal Urk zit nu al meer dan 19 jaar gevestigd in Urk. Dit bedrijf is van Bertus en Jeannette Weerstand en deze keuken experts kunnen u veel over keukens en baden vertellen. Maar daar blijft het niet bij, vragen over complete vloeren en schuifwandkasten kun je ook gerust aan ze stellen, want dat is natuurlijk ook het vakgebied van Keuken & Bad Totaal. 

Verder werken wij samen met een geweldig bouwteam die er alles aan doen om uw droomwens te realiseren. Daarnaast renoveert Keuken & Bad Totaal ook nog keukens die nog te goed zijn om weg te doen. 

En voor een nieuwe PVC vloer kunt u inpandig bij de shop in shop floordeals terecht, met een mooi assortiment tegen mes scherpe prijzen.

Keuken & Bad Totaal levert dan ook vloeren van verschillende materialen zoals: Keramiek, Tegel en composiet. In onze showroom is een ruime keus uit verschillende assortimenten. En kunt u daar nog niet uit kiezen dan hebben wij in de regio altijd enkele groothandel tot onze beschikking om samen met u de juiste keuze te maken.

Keuken & Bad Totaal is vanzelfsprekend aangesloten bij het CBW.

CBW erkend voor uw veiligheid

Bij levering betaalt u de keuken, dus bij ons geen aanbetaling! 

Persoonlijke aandacht en een veelzijdig assortiment zijn de kenmerken van ons bedrijf.

Opbellen