Kwaliteit, service en goede prijzen

Dat staat bij ons op nummer 1

Kurk vloer 

Prachtige kurkvloeren. Daarbij is het nog meer dan alleen een mooie vloer. het geeft namelijk nog vele voordelen met zich mee.

Stijlvolle kurkvloer in oogverblindend design.

Wist u dat onze vloeren de meest stille vloeren voor in uw woning zijn, en dat deze betaalbaar en snel te plaatsen zijn ?? Kom onze grootte colectie in de showroom bekijken.

Meer stilte

De natuurlijke eigenschappen van kurk maken het een uiterst efficiënte natuurlijke geluidsdemper. Het dempt geluid tussen en binnen ruimtes, het creërt een stille en vredige omgeving in uw woon- en werkomgeving.  

Meer loopcomfort

Vinylcomfort-vloeren zijn bijzonder comfortabel om op te lopen, dankzij de natuurlijke en inherente flexibiliteit. Deze flexibiliteit zorgt voor een uniek bewegingscomfort. Zelfs op blote voeten zult u een gevoel van aangename warmte ervaren.

Meer bewegingsvrijheid

Zachter dan hout en harder dan tapijt. De perfecte mix voor het absorberen van de impact van een hiellanding. Dit verlicht de spanning op uw rug en benen, maar is stabiel genoeg om de voetimpuls te behouden en vermoeidheid bij het lopen te verminderen. 

prachtige wicander kurk vloeren bij Keuken&BadTotaal Urk

Meer schokbestendigheid

Vinylcomfort-vloeren veren terug als er harde voorwerpen van grote hoogte op vallen. Dit zorgt dat deze vloeren erg robuust zijn en het verlengt de levensduur van de vloer. 

Meer warmte

De unieke thermische isolatie-eigenschappen van kurk bieden een optimale vloertemperatuur gedurende het gehele jaar, verzekeren een warmere en comfortabele sfeer en energiebesparing.  

Test het geluid bij Keuken&Bad Totaal Urk, en hoor het verschil!!

Wicanders kurk vloeren zijn de stilste vloeren hoor/kijk maar:Beschikbaar bij Keuken&BadTotaal.Opbellen